ΤΥΠΟΣ
Νέα: 39 (31 έως 39)

ΤΥΠΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

30
ΑΠΡ

Συνάντηση του Ι. Τσαμίχα, Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο

Δέσμη δέκα μέτρων για την ενίσχυση της ανάπτυξης, ώστε να ξεπεράσει η χώρα τη κρίση που διέρχεται, διατύπωσαν στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, οι πρόεδροι των επτά μεγαλυτέρων διμερών Επιμελητηρίων της χώρας, σε συνάντηση που είχαν μαζί του αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

23
ΜΑΡ

Ιωάννης Τσαμίχας - Βραβείο Bartolo Longo alla Carità 2012

O Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και Δικηγόρος κος Ιωάννης Τσαμίχας βραβεύεται στις 26 Μαρτίου με το βραβείο " Bartolo Longo alla Carità 2012 " για την συνεργασία και την ανάπτυξη των χωρών της Μεσογείου.

12
ΙΑΝ

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Δικηγόρου κου Ιωάννη Τσαμίχα στο XENIA NEWS

Παρά την πτώση κατά 10,81%, του όγκου των εμπορικών συναλλαγών για το 2010, η Ιταλία παραμένει ο δεύτερος προορισμός των ελληνικών προϊόντων όπου κατευθύνεται το 10,81% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών, με το εμπορικό έλλειμμα να διαμορφώνεται σε 2,955 δισ. ευρώ έναντι 3,843 δισ. το 2009 και ο δείκτης εξαγωγών προς εισαγωγές βελτιώθηκε οριακά και διαμορφώθηκε στο 0,37, από 0,29 το προηγούμενο έτος. Η αξία των εμπορικών ανταλλαγών Ελλάδος-Ιταλίας, για το 2010, ανήλθε σε 6,467 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση κατά 10,86 % σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009 (7,255 δισ. ευρώ). Ειδικότερα, η αξία των ελληνικών εξαγωγών προς την Ιταλία, κατά το 2010 ανήλθε 1,770 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 4,03% σε σχέση με το 2009 (1,591 δισ. ευρώ).
                                   Συνέντευξη στην ΒIΚH ΤΡΙΦΩΝΑ

17
ΟΚΤ

H Ελληνική Οικονομία σε Αναζήτηση Στρατηγικής

Η σημαντικότερη  πρωτοβουλία που αναλήφθηκε μέχρι σήμερα στην ελληνική πολιτική και Οικονομική σκηνή της χώρας,  ήταν η εκδήλωση των πέντε διμερών Εμπορικών Επιμελητηρίων της χώρας, Ελληνο -Ιταλικό, Ελληνο- Αμερικανικό,  Ελληνο-Γαλλικό, Ελληνο-Γερμανικό, με θέμα η «H Ελληνική Οικονομία σε Αναζήτηση Στρατηγικής».

22
ΣΕΠ

Ο Τύπος γράφει ...κινητοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων για έξοδο από την ύφεση

Τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα (task force) την πρώτη της έκθεση για τη στρατηγική εξόδου από την ύφεση, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Χορστ Ράιχενμπαχ.

21
ΣΕΠ

Ο Τύπος γράφει ...Eφημερίδα Δημοκρατία 15/09/2011

Κατά την άποψη του Χ. Ράιχενμπαχ, τρεις είναι οι προτεραιότητες για την Ελλάδα: Πρώτον, η ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να υπάρξουν επενδύσεις και ανάπτυξη...

20
ΣΕΠ

«Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

Ομιλία του Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κου Ιωάννη Τσαμίχα σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με θέμα: «Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

20
ΣΕΠ

Ο Τύπος γράφει...Εφημερίδα Ελευθεροτυπία

"Ποιοτική ανάπτυξη τώρα - Ένας ηράκλειος άθλος για την Ελλάδα" ήταν το θέμα εκδήλωσης που οργάνωσαν το

12
ΟΚΤ

Ο κ.Τσαμίχας ενημερώνει την ελληνική κοινωνία (12-10-2009)

Ο κ.Τσαμίχας ενημερώνει την ελληνική κοινωνία (12-10-2009)

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα