ΤΥΠΟΣ

ΤΥΠΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

30
ΙΟΥΝ

Η ευκαιρία του ευρωπαϊκού νότου.

Η ευκαιρία του ευρωπαϊκού νότου.
Άρθρο του Δρ. Ιωάννη Τσαμίχα στο περιοδικό Manager.

03
ΜΑΪ

MIA EΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: «10 ΔΕΣΜΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Η πρωτοβουλία των επτά Επιμελητηρίων και της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων) με συντονιστή το ΙΟΒΕ, να παρουσιάσουν  σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών την πρότασή τους  για την ανάκαμψη της χώρας, κρίνεται ως εξαιρετικής και βαρύνουσας σημασίας.

02
ΜΑΪ

"10 Δέσμες δράσεων οργάνωσης και διοίκησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας"- Ομιλία του Ι. Τσαμίχα

Ομιλία του Ι. Τσαμίχα Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου σε εκδήλωση με τίτλο "10 Δέσμες δράσεων οργάνωσης και διοίκησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας" που οργανώθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών με πρωτοβουλία των επτά Επιμελητηρίων, της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων) και με συντονιστή το ΙΟΒΕ, προκειμένου να παρουσιάσουν την πρότασή τους  για την ανάκαμψη της χώρας

02
ΜΑΪ

Ι. Τσαμίχας- Προτάσεις για Ανάπτυξη από Επιμελητήρια

Δέκα προτάσεις - δράσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των μεγάλων διμερών επιμελητηρίων.

02
ΜΑΪ

Φορολογική μεταρρύθμιση αλά τουρκικά ζητούν τα επιμελητήρια

Άμεση και δραστική φορολογική μεταρρύθμιση ώστε να μπορέσει η επιχειρηματικότητα να ενισχύσει την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας ζήτησαν με παρέμβασή τους όλα τα μεγάλα διμερή επιμελητήρια της χώρας.

02
ΜΑΪ

Οι προτάσεις των Προέδρων των διμερών Επιμελητηρίων για την ελληνική οικονομία

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι πρόεδροι των 7 κυριότερων διμερών επιμελητηρίων- μεταξύ των οποίων και ο Ι. Τσαμίχας Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου- παρουσιάζοντας προτάσεις για την ελληνική οικονομία.

02
ΜΑΪ

Οι προτάσεις που κατέθεσαν τα επτά μεγαλύτερα διμερή επιμελητήρια της χώρας στον πρωθυπουργό

Τη συγκρότηση μιας ομάδας 15- 20 στελεχών τα οποία θα έχουν τη γενική εποπτεία ενός Κέντρου Διακυβέρνησης για να επιτευχθεί το αναγκαίο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης, προτείνουν τα επτά μεγαλύτερα διμερή επιμελητήρια της χώρας σε σχέδιο που παρέδωσαν στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

02
ΜΑΪ

Δεκάλογος δράσεων για την οικονομία από τα διμερή επιμελητήρια

Αναφερόμενος στους τομείς, στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί το πολιτικό σύστημα μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, Ιωάννης Τσαμίχας, έκανε λόγο για εξάλειψη της γραφειοκρατίας, σταθερό φορολογικό σύστημα, σταθερό διοικητικό μηχανισμό που θα προωθεί και θα λύνει προβλήματα «ανεξάρτητα του ποιος ή ποιο κόμμα κυβερνά», εξειδικευμένα στελέχη και όχι «κομματάρχες» που, όπως είπε, αναλαμβάνουν ρόλους συμβούλων

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα